Viking Toys – virksomheden

Viking Toys har fremstillet legetøj siden 1974. Tidløst svensk design, indbydende stærke farver og afrundede former har gjort Viking Toys’ produkter populære hos børn og kvalificerede voksne over hele verden. Du legede måske også med vores legetøj, da du var barn?

Viking Toys har specialiseret sig i design og fremstilling af sikkert kvalitetslegetøj til børn fra 1 til 5 år. Fra den første legetøjsbil forlod vores fabrik i 1970'erne og til nu, har vores mål været at fremstille sikkert og bæredygtigt kvalitetslegetøj i premium-kvalitet. Fabrikken, der fremstiller vores legetøj, er både ISO 9001- og ISO 14001-certificeret. Kvalitet, sikkerhed og virksomhedsansvar er altid i fokus, og vores legetøj gennemgår omfattende testning. Som legetøjsproducent bestræber vi os på at være det bedste valg for børn, for forældre og undervisere og for planeten!

Vi anvender strenge kriterier for vores legetøj. Som eksperter ved vi, det skal være sikkert, blødt, enkelt, stille, holdbart, opvaskemaskinesikkert, falmningsresistent og godt designet – fra ende til anden. Men vi designer også vores legetøj for at stimulere fordybende leg og indlæring uden indgriben fra voksne. Vi ønsker, at vores legetøj inspirerer små børn til at anvende og udvikle deres forestillingsevne og give forældre og undervisere ro i sindet.

Viking Toys’ vision er at bringe glæde og legesyge til alle børn over hele verden!

Vores produkter