Sjovt udendørslegetøj til børn

Som man siger, “der er ikke noget, der hedder dårligt vejr – kun dårlig påklædning”. Men når man ser børn i regntøj, ivrige efter at komme ud, kan man godt undre sig over, hvad det helt nøjagtigt er, der holder dem beskæftiget ude i de våde elementer.

Med fremragende udendørslegetøj er de alle parate til at have det mægtig sjovt – uanset om det regner eller solen skinner! Næsten alle Viking Toys’ produkter er velegnede til både indendørs og udendørs leg. De er fremstillet af plastic, der ikke falmer, og solidt rustfrit stål, der kan modstå hård leg, snavs og væde, og som af hensyn til hygiejnen, børnenes sikkerhed og de voksnes ro i sindet kan tåle en tur i opvaskemaskinen.

Viking Toys er eksperter i udendørslegetøj til børn og har fremstillet prisvindende legetøj i fire årtier. Vores legetøj er ukompliceret og kræver ingen indviklet montering eller forurenende batterier og er helt enkelt designet til at stimulere de unge børns fantasi og kreativitet.

Vi har et stort udvalg af legetøjsbiler i forskellige størrelser til at race rundt med i haven, skoven, på legepladsen eller ved stranden. Vi tilbyder også et stort udvalg af arbejdskøretøjer, der kan ændre en regnfuld eftermiddag i sandkassen til det mest strålende eventyr nogensinde. Til vores biler har vi også sjove legesæt til udendørs brug, som f.eks. safarilejre, bondegårde, værksteder og byer.

Vandleg er den sikre favorit for dem under fem. Vores vandlegetøj gør opholdet i det våde element ekstra sjovt. Vi har både af alle typer til leg ved kysten eller i et soppebassin: piratskibe, pramme, færger, sejlbåde, bugserbåde, fiskerbåde og politibåde. Vores omfattende udvalg af legesæt omfatter havne i forskellige størrelser med finesser som f.eks. vindebroer og helikopterlandingspladser og et slot med en voldgrav, der kan fyldes med vand, til uendelig udendørs legeværdi.

Vores produkter