Bæredygtigt kvalitetslegetøj

Viking Toys’ bæredygtige kvalitetslegetøj er modgiften til den fremherskende smid væk-kultur. Det tidløse design og den høje kvalitet på vores legetøj giver det en vedvarende værdi. Vores mål har altid været at fremstille bæredygtigt kvalitetslegetøj, og vi går nu det ene skridt videre ved at vise den verden, vi tænker på, ansvarlig fremstilling i hvert trin af vores legetøjsproduktion.

Den strømlinede fremstillingsproces og banebrydende teknologi på vores fabrik kombineret med færdighederne hos vores dedikerede medarbejdere har i yderligere grad forøget vores legetøjs kvalitet. Vores fremstillingsanlæg er certificeret for kvalitet og miljøstyring i henhold til ISO 9001- og ISO 14001-standarderne.

Viking Toys er forpligtet til kvalitet og sikkerhed, og vores legetøj overholder ikke mindre end 7 internationale standarder: USA: ASTM, Europa: EN71, Australien: ASNZS, Canada: CCPSA, Kina: CCC, Japan: JFSL, ISO 98124. For at sikre at hvert stykke legetøj, der forlader vores fabrik, overholder de højeste kvalitetsstandarder for legetøj, udfører vi også vores egne, interne tests.

Viking Toys’ bæredygtige kvalitetslegetøj er altid blevet produceret af ikke-giftige materialer i fødevarekvalitet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi fremstiller bæredygtigt kvalitetslegetøj til legesyge og nysgerrige småfolk. Legetøj så holdbart og solidt, at endda en voksen kan træde på det uden at ødelægge det. Solide aksler fremstillet af rustfrit stål og chassiser af blødt plastic sikrer, at vores legetøj modstår hårdhændet behandling ved leg gennem generationer. Små dele er fastgjort sikkert, så de ikke kan gå løse og skade barnet, og de materialer, vi anvender, kan holde til års hård leg – uanset om det regner eller solen skinner. Vores bæredygtige kvalitetslegetøj går ikke i stykker og falmer ikke, fordi det udsættes for sol, kulde eller regn. Vores holdbare legetøj er fremstillet til at modstå leg fra det ene barn til det næste, år efter år, som modsætning til kortvarige “smid-væk”-alternativer.

Vores produkter