Ikke-giftigt legetøj

Vi fremstiller kun ikke-giftigt, 100 % genanvendeligt legetøj. Da vores produkter er designede til små børn, er alle plastictyper i vores legetøj uden substanser, der skader miljøet og menneskers sundhed.

Vi bruger kun nye, friske råmaterialer i vores legetøj for at garantere den højst mulige kvalitet. Alt vores legetøj er designet til at blive leget med af rollinger og små børn, der naturligt nok udforsker verden ved at putte genstande ind i munden. Det er derfor, vi kun anvender materialer i fødevarekvalitet, godkendt af myndigheder, som f.eks. FDA (U.S. Food & Drug Administration).

Miljøvenligt/økologisk legetøj

 Fra starten har vi forpligtet os til at fremstille bæredygtigt legetøj, fri for giftige kemikalier og så miljøvenligt og økologisk som muligt. Vi tænker på miljøet og er altid på udkig efter nye metoder til at blive endnu “grønnere”. Vi er stolte af at skifte fra oliebaserede til biobaserede plastictyper, og det betyder, at vores ikke-giftige legetøj vil blive endnu mere miljøvenligt og økologisk. Vores nye biobaserede plastictyper er fremstillet af sukkerrør, som er 100 % genanvendelige. Dette hjælper os med at nedbringe vores CO2-fodaftryk, fordi sukkerrørene binder mere kuldioxid, når det vokser, end der slippes ud ved behandlingen af de høstede planter. Vores grønne overgang starter med vores klassiske modeller, der har et unikt udseende, der adskiller sig fra vores nuværende linje. Gør dig klar til at blive grøn, og støt sikker og sjov leg for en sund planet med legetøj fra Viking Toys!

Vores produkter