Pædagogisk legetøj fra 1 til 5 år

Hvis du er på udkig efter pædagogisk legetøj til børn fra 1 til 5 år for at stimulere mental og fysisk udvikling, opbygge kognitive færdigheder, forbedre hånd-øje-koordination og finmotoriske færdigheder, er vores legetøj alt, du har brug for!

Vores produkter er mere end blot legetøj, de er værdifulde ressourcer til læring gennem leg. Viking Toys tilbyder et omfattende udvalg af pædagogisk legetøj til børn fra 1 til 5 år.

Viking Toys opfordrer til fri leg – drevet af børnene. Det er derfor, vores legetøj ikke har batterier og motorer og ikke er forprogrammeret på en måde, der begrænser fri leg. Takket være deres enkle og ærlige design inspirerer produkter fra Viking Toys børn til at lære om verden gennem fri leg. Med deres indbydende stærke farver stimulerer vores legetøj børns forestillingsevne og udfordrer unge mennesker til at bruge og udvikle deres forestillingsevne.

Viking Toys’ produkter, med deres karakteristiske afrundede former, er perfekte til små hænder og ideelle til træning af finmotoriske færdigheder og koordination. Det faktum, at vores legetøj kan kobles sammen med hinanden, forbedrer fingerfærdighederne og fremmer forståelse for årsag og virkning. Leg med vores legetøj i forskellige former og modeller til tidlig læring fremmer kognitiv udvikling og sortering, optælling og genkendelse af faconer. Vores legetøj ansporer små drenge og piger til at bruge deres forestillingsevne og udvikle lineære og beskrivende muligheder gennem rollespil og historiefortælling.

I forskolen tilpasses miljøet på alle måder for at holde børn sikre under leg og læring. Udstyret, inklusive legetøjet, er naturligvis omhyggeligt udvalgt for sikkerhed, leg og indlæringsværdi. Viking Toys’ produkter er holdbare, ikke-giftige, kan tåle opvaskemaskinen og er designet til at blive brugt både indendørs og udendørs.

I et undervisningsmiljø fyldt med ivrige, snakkende børn, er omgivelser og udstyr med lav støj meget vigtige faktorer. Det er derfor, vores legetøj er støjfrit, når det bruges. Hjulene af blødt gummi og godt designede aksler på vores legetøjsbiler får dem til at rulle støjfrit for lydløs, fordybende leg.

Vores pædagogiske legetøj gør tidlig læring sjov og nem.

Vores produkter